• Cím: Gönyű Látogatóközpont - PARTNERHAJÓZÁS - Kikötő és Yacht Klub
  • Email: info@partnerhajozas.hu
  • Időpont foglalás: Minden nap 09:00 - 19:00
setahajo-gonyu-10

KIKÖTŐI SZOLGÁLTATÁS

Kikötő és Yacht Klub - Gönyű
Kösse ki nálunk biztonságosan hajóját és nem kell minden egyes alakommal bajlódnia a vízre rakással és sólyázással. Hajóját folyamatosan szemmel tarthatja telefonra telepített applikáción keresztül.

kikoto-5

ASSISTANCE

Indulás előtt vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Beszéljék le, hogy merre fognak kihajózni és adják meg elérhetőségeiket. Ha műszaki probléma adódna, csak jelezni kel nekünk és mi azonnal indulunk Önökért és a segítségükre. Családját a partra szállítjuk, a hajót visszavontatjuk. Ha szerencséje van Partnerünk fogadni is tudja javításra a hajóját és rögtön neki is állnak a hiba megoldásának.

kikoto-4

SÓLYÁZÁS

Sólyázási szolgáltatás
Ha szeretné, hogy hajóját mi segítsük vízre, és mi vegyük ki, csak jeleznie kell és tapasztalt kollégáink elvégzik a biztonságos sólyázást.

  • kikoto szolgaltatas
  • kikoto szolgaltatas-2
Mindent a pihenésért!

Komplett kényelmi szolgáltatások

Ez a szolgáltatásunk a felsorolt összes kikötői szolgáltatást magában foglalja. Ennek a szolgáltatásnak igénybe vételével Önnek csak annyi dolga maradt, hogy jelzi nekünk, mikor szeretne kihajózni. Mi pedig a megadott időpontra vízre tesszük a kitakarított és feltankolt hajót. Ön nyugodtan hajózhat, mert az Assistance szolgáltatásunk szintén a csomag része. Amikor jelzi nekünk, hogy visszaérkezne, segítünk a kikötésben és további dolga nem marad. Mi felsólyázzuk a hajót, kitakarítjuk, feltankoljuk, leponyvázzuk és visszaszállítjuk a tárolási helyére.

Hajó felszerelés, hajó és motorértékesítés, hajós jogosítvány megszerzése partnerünknél. Vegye igénybe partnerünk szolgáltatásait. Keressenek bennünket és útbaigazítjuk Önöket.

setahajo-gonyu-12

HAJÓ TÁROLÁS

Kikötő és Yacht Klub - Gönyű
Vegye igénybe Partnerünk hajótárolási szolgáltatását, így a Duna part közvetlen közelében tárolhatja biztonságosan hajóját. Ha ki szeretne hajózni, csak jeleznie kell és elviheti hajóját. A szállítással, tárolással, nem kell bajlódnia, és az udvar is felszabadul otthon. hajóját folyamatosan láthatja telefonjára telepített applikáción keresztül.

setahajo-gonyu-7

HAJÓFELSZERELÉS ÉS SZERVÍZ

Partner szolgáltatás
~ hajójavítás , mindenfajta vízi jármű ~ hajó vizsgáztatás, ~ vizsgára felkészítés, ~ algagátlózás, ~ motor hajtómű karbantartás, ~ téliesítés, ~szezonra felkészítés.

setahajo-gonyu

HAJÓS JOGOSÍTVÁNYOK MEGSZERZÉSE

Partner szolgáltatás
Várunk minden kedves hajózás iránt érdeklődőt, akik szeretnének motorcsónak és/vagy vitorlás jogosítványt szerezni. Partnerünknél lehetőség van külön motoros gyakorlati oktatásra is, ha rég nem használt tudását szeretné felfrissíteni.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Ha kérdése merül fel,
Keressen bennünket bátran!

Hajótúra ajánló

Dunai hajókalandok

ÚJDONSÁG! Fél órás túraajánlat

Előző Következő Keress bennünket bátran Ha kérdése merül fel, fordulj hozzánk, segítünk! Elérhetőségek

Kikötő üzemeltetési szabályzatunk elérhető

Kikötő üzemeltetési szabályzat letöltése Előző Következő Keress bennünket bátran Ha kérdése merül fel, fordulj hozzánk, segítünk! Elérhetőségek

Túraajánlat – Erebe kör – 12.000 Ft / túra

Sétahajózás a Dunán Motorcsónakos túráinkon gyönyörködhetnek a természeti szépségekben, megnézhetik Gönyűt és környékét a vízről, és élvezhetik a sebességet. Erebe kör: •    indulás a Horgásztanya Látogatóközponttól•    vízügyi kikötő és ha szerencsénk van, akkor a Széchenyi, Magyarország legnagyobb jégtörő hajójának megtekintése•    Gönyű látképe a víz irányából•    Erebe sziget Menetidő: kb. 30 perc Túra ára: 12.000 Ft […]

Túraajánlat – Torda kör – 16.000 Ft / túra

Torda kör: •    indulás a Horgásztanya Látogatóközponttól•    vízügyi kikötő és ha szerencsénk van, akkor a Széchenyi, Magyarország legnagyobb jégtörő hajójának megtekintése•    Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő megtekintése•    Torda-sziget, épülő Mosoni-Duna torkolati műtárgy megtekintése Menetidő: 50 perc Túra ára: 16.000 Ft / túra (5 főig) Sétahajóink 5 személyesek, de igény esetén nagyobb csoportokat is tudunk vállalni partnereink […]

Letölthető tartalom

Kikötő üzemeltetési szabályzat

Icon

Vélemények

Vélemények rólunk