• Cím: Gönyű Látogatóközpont - Erebe Yacht Club és Kikötő - PARTNER HAJÓZÁS
  • Email: info@erebekikoto.hu
  • Időpont foglalás: Minden nap 09:00 - 19:00

Hajótárolónk korszerűsítve

A gönyűi kikötőtől és súlyozótól 300 méterre található hajótarolónk fejlesztését, korszerűsítését valósítottuk meg, elkészült az intelligens vagyonvédelmi rendszer, villanyoszlopokat telepítettünk, és az elektromos kapu is fejlesztésre került.

A fejlesztéseknek köszönhetően hajó tároló szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleink teljes biztonságban tudhatják hajóikat.

24 órában örzött telephelyünkön több kamera is működik a meglévő más biztonsági rendszereken kívül. A bejutáshoz távirányitót adunk és minden ügyfelünk mobitelefonos applikációt is kap a szolgáltatáshoz, amin láthatja hajóját hasonlóan a kikötő applikációnkhoz.

Vegye igénybe hajótároló szolgáltatásunkat és tárolja hajóját egész évben nálunk, kikötői szolgáltatások igénybevétele esetén kedvezménnyel.

Erebe Yacht Club – Gönyű

KIKÖTŐI SZOLGÁLTATÁS

Erebe Yacht Club – Gönyű

Kösse ki nálunk biztonságosan hajóját és nem kell minden egyes alakommal bajlódnia a vízre rakással és sólyázással. Hajóját folyamatosan szemmel tarthatja telefonra telepített applikáción keresztül.

ASSISTANCE

Erebe Yacht Club – Gönyű

Indulás előtt vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Beszéljék le, hogy merre fognak kihajózni és adják meg elérhetőségeiket. Ha műszaki probléma adódna, csak jelezni kel nekünk és mi azonnal indulunk Önökért és a segítségükre. Családját a partra szállítjuk, a hajót visszavontatjuk. Ha szerencséje van Partnerünk fogadni is tudja javításra a hajóját és rögtön neki is állnak a hiba megoldásának.

SÓLYÁZÁS

Erebe Yacht Club – Gönyű

Ha szeretné, hogy hajóját mi segítsük vízre, és mi vegyük ki, csak jeleznie kell és tapasztalt kollégáink elvégzik a biztonságos sólyázást.

PARTNER HAJÓZÁS – SZOLGÁLTATÁSOK

SÉTAHAJÓZÁS

Partner Hajózás – Gönyű

Sétahajózás a Dunán Kényelmes új hajónkban gyönyörködhetnek a természeti szépségekben, megnézhetik Gönyűt és környékét a vízről.

HAJÓTÚRÁK

Partner Hajózás – Gönyű

Dunai hajótúrák a Partner Hajózás szervezésében:


– Túrák iskoláknak, csoportoknak, cégeknek
– Túraajánlat – Erebe kör
– Túraajánlat – Torda kör
– Győri túra
– Esküvői fotózás túra

Kérdések és időpont egyeztetés:

info@partnerhajozas.hu

Ihász Róbert – Hajózási Üzemeltetési vezető – tel: 00 36 30 485 2820