• Cím: Gönyű Látogatóközpont - Erebe Yacht Club és Kikötő
  • Email: info@erebekikoto.hu
  • Időpont foglalás: Minden nap 09:00 - 19:00

Új 20 férőhelyes kikötő

A kedvtelési célú hajózás során szembesültünk azzal, hogy szülőfalumban, Gönyűn nem áll rendelkezésre a hajózáshoz szükséges kikötő, a hajókat mindenki saját maga teszi vízre minden alkalommal amikor hajózni szeretne. A biztonságos vízre rakáshoz rutinos vezető és terepjáró képességekkel is rendelkező autók szükségesek. Mindezeken felül amikor a hajózás véget ér még jó pár órát kell eltölteni a sólyázással és a hajó haza szállításával, tárolásával. A hajózással kapcsolatos információk és műszaki problémák tekintetében sem kaphatunk segítséget senkitől. Aki ezen sorok olvasása közben magára ismer az a legjobb helyen jár. Ezen hiányosságok megszüntetése és a jelentkező igények teljeskörű kiszolgálása volt a cél amikor megálmodtuk és létrehoztuk az Erebe Yacht Club és Kikötőt.

Ihász Róbert – Hajózási Üzemeltetési Vezető – Erebe Yacht Club és Kikötő

Megkezdődött Partnereink kikötő építése, várható nyitás 2024. július.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Ihász Róbert – Telefonszám: +36 30 485 2820

KIKÖTŐI SZOLGÁLTATÁS

Erebe Yacht Club – Gönyű

Kösse ki nálunk biztonságosan hajóját és nem kell minden egyes alakommal bajlódnia a vízre rakással és sólyázással. Hajóját folyamatosan szemmel tarthatja telefonra telepített applikáción keresztül.

ASSISTANCE

Erebe Yacht Club – Gönyű

Indulás előtt vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Beszéljék le, hogy merre fognak kihajózni és adják meg elérhetőségeiket. Ha műszaki probléma adódna, csak jelezni kel nekünk és mi azonnal indulunk Önökért és a segítségükre. Családját a partra szállítjuk, a hajót visszavontatjuk. Ha szerencséje van Partnerünk fogadni is tudja javításra a hajóját és rögtön neki is állnak a hiba megoldásának.

SÓLYÁZÁS

Erebe Yacht Club – Gönyű

Ha szeretné, hogy hajóját mi segítsük vízre, és mi vegyük ki, csak jeleznie kell és tapasztalt kollégáink elvégzik a biztonságos sólyázást.

PARTNER HAJÓZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

SÉTAHAJÓZÁS

Partner szolgáltatás: Sirály Hajózás – Gönyű

Sétahajózás a Dunán Kényelmes és biztonságos hajókban gyönyörködhetnek a természeti szépségekben, megnézhetik Gönyűt és környékét a vízről.

HAJÓTÚRÁK

Dunai hajótúrák a Sirály Hajózás szervezésében:


– Túrák iskoláknak, csoportoknak, cégeknek
– Túraajánlat – Erebe kör
– Túraajánlat – Torda kör
– Győri túra
– Esküvői fotózás túra

Részletek a hajótúrák menü pontban.

Kérdések és hajótúra foglalás:

Mosoni Attila E.V – Telefonszám: +36 70 284 4942